Det händer mycket nu

Både bra och dåliga saker.

I kärriären har jag fått en del skit. Jag får tex numera inte skratta på arbetstid. Vilket jag tycker känns förjävligt, det är ju jag. Men varenda gång som jag nu börjar skratta, så försöker jag göra mitt bästa för att svälja det så att säga.
Mina kollegor tycker det är tråkigt, men vad kan jag göra?

För övrigt så händer det andra saker med ”karriären” också, och jag är så himla glad måste jag erkänna :) Eller ska jag säga, nää.. det ska jag inte. Jag är tyst. Berättar sen.

För att prata om nåt annat så hade vi en privat visning av huset igår, gick helt ok och fick ett bud, men det kan vi tyvärr inte godta. Men otroligt nog så har vi faktiskt en visning till idag, för en annan familj. Riktigt skoj :)
Hoppas den personen/familjen lägger ett bättre bud. Vore så himla skönt att få sälja det där och gå vidare med livet. Nu står man bara trampar på samma ställe känns det som.
Vill börja om på nytt, skaffa ett annat litet hem som är närmare jobbet och kompisarna bla. Ja, det vore riktigt najs.
Sorry Dessie, men du vet ju hur det är! Vi kommer träffas ändå, jag lovar :)

Oh, på tal om det! På lördag kommer tjejerna hem till mig och äter lite middag. Wii!! Riktigt skoj :) Men innan dess är det även dags för möte med ”gänget” som ska anordna race i sommar. Ser fram emot det som fan!! Har sjukt många idéer i luften och jag hoppas dom gillar´t.

Ikväll ska jag iväg på äventyr till Enköping. Ska bli skoj, tror jag :)
Så ja, det händer lite saker just nu och jag hoppas att det mesta går vägen…

Detta inlägg blev kanske lite rörigt, men va fan. Så är det i mitt huvve också!! :D

Hoppas ni får en bra dag och att Mars månad blir en bra månad ;)

En reaktion på “Det händer mycket nu

  1. Rörigt kanske, men på tiden för en uppdatering.. Även om jag har koll så ändå :oP
    Pöss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *