Hojkillar

Snubbar som har på sig MC Ställ kan vara förjävla nice! Ja, dom e riktigt snygga. Dock så blir man ofta ”lurad” för när de sen tar av sig hjälmen så är det inte alltid de uppfyller förväntan! :) Hahha! Nu säger inte jag att jag på nåt sätt har rätt att säga så, jag är inte så jävla vacker jag heller, men ändå.
Det slår sällan fel! :)

Men sen finns det några glimtar… som faktiskt uppfyller ens förväntan. Gah!!

Sen måste jag faktiskt tillägga att de som kör racing på hoj kan inte vara helt friska i huvvet! :D Att ni vågar! Jag kör ju själv bana, men håller mig till bilar. Att köra av med hoj på bana kan ju inte bli annat än mos?
Ni e modiga ni som gör det, extremt duktiga och jag beundrar er! Tufft :D

Lust å race´a i sommar? ;)

En reaktion på “Hojkillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *