Mjölkchoklad och mellanmjölk

Vissa dagar är ju roligare än andra, helt klart!
Idag har varit en sån dag som har gått riktigt fort på jobbet faktiskt, vilket glädjer mig!
Jag har suttit med Markus, som har fått gjort en hel del mail. Kul kille det där :)
Han fick mig att fullkomligt att bryta ihop i ett skrattanfall på en kvart eller så på lunchen idag.
Vi tar det från början. Markus är hårdrockare, med allt vad det innebär. Ung, långt, blont hår och rätt smal kille på ca 176cm kanske?
Han berättade om sin kaos artade morgon då han blev tvungen att springa från Alvik bort till oss på Ulvsundavägen.
Han berättade hur han missade flera bussar och att han kutade ju precis brevid alla bilar som köade friskt och att han hann precis om bilarna medans dom stod stilla, för att de sen kom ikapp och förbi honom ett flertal gånger.
Det hör till saken också att Markus har en skön Linköpings dialekt :)

Men det jag ser framför mig är nog inte riktigt vad som egentligen händer. Men iallafall.
Tänk er Prins Valiant, med långt yvigt hår som sprätter i vinden, hur han jagar sin häst som e framför honom, hur hans mössa ibland faller ner framför ögonen, som oxå är alldeles för stor och hur han roligt tar sig fram i halkan. Gör miner till bilarna som han springer förbi etc.
HAHHA!! OMG!
Sen råkade han lägga till att han var liten, så då såg jag helt plötsligt hur han, 2 äpplen hög å ca 3 år gammal göra typ samma sak med det där yviga håret. Å mitt i allt ser jag framför mig Kalles klätterträd profiler, ni vet han som går så kul?
:P

ajaa.. inte ens hälften så kul när ni får läsa detta, men jag skrattade så jag grinade kan jag lova :D
Min humor är nog inte vad den borde vara.

Nu har jag precis ätit lite ris å köttgryta, maten ska få smälta nån timme. Sen blir det workout baby! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *