Guten morgen

Min morgon har ju börjat alldeles förträffligt :D
Fick ju köra golfen till jobbet idag, då passaten är lite krasslig! Den där bilen är ju så jävla mysig, å nu när det är blött ute, så var det ännu roligare!
Det spann satan på 2an, 3an emellanåt när jag inte kunde hålla mig! Shit va det gick brett :D Nej, ok… inte brett. Men det spann! Tjohooo!!
Nä, jag har ingen energi alls av det här!! :P
Hahaha! Ja fan… jag älskar min bil. I really do… Även fast det betyder att jag får vara på jobbet en timme innan jag börjar pga parkeringen…

Annars då? Jo, hade visning i söndags och igår. Verkar som vi kan ha två seriösa spekulanter på huset, vilket vore riktigt kul! Men vi får se. Kanske smäller till med en extra visning annars.

Helgen jag har haft har varit riktigt najs! 1000 tack för det ;) Man kan säga att jag på söndagen stupade i säng och slocknade direkt. Har inte varit alltför mycket sömn i helgen nämligen. Å det lär inte bli mer nästa helg heller.
På fredagen drar Team Amji på kryssning med ”The Oldies” och 80 talisterna! Haha! Grymt är nog bara förnamnet på vad vi kommer uppleva!
Småynglen tror att de ska kunna supa oss äldre under bordet, men det ska vi nog bli två om… Hehe. Jag är inte den som är den. BRING IT ON!! :D
Ammi å jag var ju vaken till 07,15 sist vi åkte, det borde vi klara nu med! Woop! Woop! Jag längtar!

Men idag är det ju bara tisdag, och 1,5 vecka kvar till det där roliga. Det närmaste roliga är väl att jag ska köra golfen i eftermiddag + att jag jobbar på lördag. Jippikajeej mother fucker! :D

Nähepp! En halvtimme innan start. Ready, set, go!!

En reaktion på “Guten morgen

  1. Tack för lunchdejten idag =) Alltid lika kul, synd att vi fick sån sjukt lång tid att snacka på ;o) Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *