Fantastiskt!

Haha, Helgen min har varit heeeelt ok!
Började redan i fredags, då jag jobbade till 18 (visst låter det konstigt?) Jag hade sånt skönt flow i mig, så när jag väl fick sätta mig i golfen, slå på Spotify och lyssna på en massa bra äldre hårdrock så bara njöt jag! Så härlig känsla i hela min kropp! :)
Det var inte förens senare på kvällen vi kom på varför. Har nämligen haft rätt uselt humör hela veckan,  men sen har jag inte druckit nån red bull heller ;)
Men i fredags em så gjorde jag ju det och då blev jag tydligen skitglad igen! Haha!
Fick en liten överasskning en kvart efter hemkomst dock, Golfen small till å sen började det ryka i motorutrymmet :/
Det visade sig att en vattenslang hade hoppat, så all kylvätska rann ut…

Well, fredagen spenderades i soffan kollandes på Idol först. Sen började vi gå loss på lite kläder som vi hade överallt och ingenstans.
Blev rätt bra!
På lördagen klev vi upp vid 11 tiden och satte igång med att bära lådor å greja. Körde första lasset vid 12 tiden ner till Shurgard. Vid 13 tiden kom även Pat ner. Han hade hämtat ut sin nya lur – iPhone 4. (som han aaaaldrig skulle ha ;))
Jag å Jugge körde några vändor till Shurgard, medans Pat satt hemma hos oss å pilla på sin nya lur :)
Sen åkte vi en vända till garaget med lite grejer och även till pappa å lämnade tält och sovsäckar vi lånade i somras!

På kvällen lagade Pat en supergod potatisgratäng och till det åt vi fläskfilé och oxfilé. Jam jam! :)
Sen gick vi loss på Guitarr Hero, Forza 3 samt Tekken! Pat bjöd på groggar och det var faktiskt så jäkla roligt!!
Vid 23-24 tiden tror jag det var kollade vi på film istället.
Första filmen vi såg var ”The Collector” – rätt enervrerande, sen såg vi även en annan film jag inte kommer ihåg va den hette. Men den byggde på en verklig händelse i Alaska år 2000. Scary!! :) Är fortfarande chockad över hur en levande människa kan se så död ut? :)

Och igår, söndag… Pat var kvar till eftermiddagen och vi fick en hel del gjort. Först kom mamma å Olle över. Hon hjälpte mig att fixa mina stora fönster, Pat å Jugge fixade lite med altanen och sen så avslutade vi det hela med att laga slangen till golfen, så vi kunde ta den till garaget! :)

Well, idag är det en ny vecka och vi har många saker framför oss som ska hända. Läkarbesök, fotografering, laga Golf, möte med jobbet, kusindotter som fyller år, konbanekörning på Lunda, timeattack på Malmby, städning av hemmet, mm mm :)
Har jag detta flow i kroppen, som jag haft hela helgen så kommer allt gå sååå bra! :)

Ha en underbar måndag mina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *