THA Weekend!

Haha, helgen har varit helt underbar faktiskt. Väldigt oväntad och oplanerad, men oj så nice! :D

Började helgen med att träffa Richie å Lisa hemma hos dom och vi hyrde två filmer. Dels ”Snabba Cash” och den andra var ”Marley & Me”. Snabba Cash blev jag enormt besviken på, väldigt förvirrande. Men det kanske är för att man har läst boken som var riktigt bra!?
Den andra filmen… ja, vad säger man? Härlig film med många skratt, men samtidigt så rör det en otroligt, då man får följa en helt vanlig familj och hur den blir till och deras relation med deras hund och hur den älskar dom genom hela sitt liv… all the way to the end… :/
Tårarna bara rann nerför kinderna och jag fick otroliga flashbacks från när vi fick ta bort Diesel :(
Usch… :/
Hundar kommer en så nära på nåt vis… Så det är så otroligt jobbigt när den dagen kommer då man måste ta bort dom :/

Nåja.. dagen efter så sov jag ut, fixade lite tvätt, gosade med Loppan och sen ringde jag Ammi och kollade läget.
Det visade sig att hon skulle klippa Skorpan – hennes mammas hund. Och hon frågade om jag inte kunde komma över dit.
Sagt å gjort… åker över dit och de är så gott som klara när jag väl landat i deras soffa! Han blev jättesöt – Ammi du kan ju det där med klippning ;)
Vi tog hennes lilla röd ut mot Berga där vi åt glass, träffade T och P, snackade en jäkla massa om allt å inget, åkte ut till Lervik och kollade på jättefina hus osv.
Vi åt middag på OKQ8 i form av en korv och red bull :) Hehe… nää nu ljög jag ju! Vi åt ju middag på Tacobar innan vi for till berga! Så var det :)
Hur som… Hela kvällen for vi runt, hon visade deras stuga och en massa andra fina platser…
Vi åkte över till Edsberg, Sollentuna, Väsby mm och sen vidare mot Djursholm å kollade på ännu mer kåkar! Otroliga villor det finns därute :)
Vid 23 tiden så var Ammi så kissnödig, så då var det dags att avsluta! Hahah! :)
Satte mig i bilen och styrde hemåt, men på vägen så ändrades planerna, så jag åkte bara hem å drog på mig ett par långbyxor då det fullkomligt ösregnade ute.
Sen for jag vidare mot Trosa och Geddan!

Det var fest därborta. Han sa att de var på ett ställe som hette ”Fyren”. Han mötte upp mig i regnet och visade vars jag skulle. Sen fick jag hälsa på lite polare till honom därute. När han sen gick till baren och köpte mig en red bull, så hörde jag mitt namn ropas… Men tänkte att jag måste ha hört fel. Men som man gör så kikade jag ju runt för att se vem det var som kan ha ropat. Å ur allt folk kliver min jobbarkollega Fredrik Andersson fram!! :D
Hahaha!! Oj så kul :D Vi båda undrade vad vi gjorde där, men vi bara skrattade och konstaterade att det var fett kul! :D
Han bor ju normalt i Täby, så jaa.. det var rätt otippat att träffa honom där :)
Måste ju säga att det där utestället var ett klassiskt, vad ska man säga? ”litet samhälleallagårtilldisco”?
Kan man säga så? Musiken som spelades var ju inte direkt det senaste… utan det var mera Creedence och sånt.. Sen blev det lite Dr Alban, och kan man säga början av 2000 talet hits? :P
Jo! Natteravn spelade dom och nån till dålig låt, men som faktiskt var ”up to date”.
Men det var riktigt skoj å se på folket där :) Haha! Alla kände fan alla där… Utom jag då ;) Så vem stirrade dom på?
Just det… :)
Hittade en 5 hunka på golvet och sen vid 2 tiden var det dags för efterfest och OJ så blöta vi blev till och från bilen.
HELT GALET va det regnade!!

Vid 4 rycket åkte jag därifrån med ett leende på läpparna. Var en rolig upplevelse och väldigt otippad! :)
Söndagen spenderades med att tvätta å städa Corsa, tvättade en massa kläder, dammsög undervåningen, plockade i och ur diskmaskinen, åkte till ICA Maxi och storhandlade, lagade mat och sen när älsk kom så kikade vi lite på tv och jaa.. mös! :)

Imorse när klockan ringde trodde jag inte att det var sant. Usch så trött jag är. Men denna dag ska klaras av UTAN red bull. Japp, du hörde rätt… Hehe..
Vet inte hur det ska gå, men det måste gå :)

Älsk jobbar 15-23 hela veckan, så kvällarna ska spenderas ensam! Har du lust att hitta på nåt så hör av dig :)

Massa hugs!

En reaktion på “THA Weekend!

  1. Haha du är såååå ironisk ;o) Hans ben ser inte kloka ut. Men du, fan va nice kväll vi hade *me like* Vi får ta en sån snart igen! Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *