Avsnitt 6

Vad tyckte ni om avsnittet egentligen? Mycket känslor och mycket som hände!

Vi börjar med tävlingen – kaloritävling. 

Vi fick direktiven att göra VÄL sammansatta måltider. Så vi i röda tänkte verkligen på hur ett mål skulle se ut. Det gjorde ju INTE dom gråa… ? Haha! Så vi kände väl oss lite lurade, för det spelade ju ingen roll i slutändan och då hade vi ju kunnat lassa upp mycket lättare saker… Nåväl! Vi förlorade med några kcal och det va ju skittrist! Vinsten var ju ändå -0,5kg för en av oss.

Sen invägningen… jag hade verkligen gått all-in och låg denna vecka på ca 6h träning per dag… Det jag däremot hade svårt för var maten. Jag fick inte i mig tillräckligt. Låg på ca 700kcal/dag :( Så ni får inte tro att jag åt för mycket!!


Men siffran?! Var som ett hån mot mig… -1,9kg med tanke på hur jäkla hårt jag hade tränat! Ville såååå gärna att vågen skulle visa vad jag presterat! Besvikelsen var ett faktum!

Men att Ludde inte gått ner ett gram & att Pontus gått upp?? Tacka lättfilen för det ;) Medans i röda laget smäller Dan till med en kanonsiffra!! -4,5kg. Detta är iofs hans första Biggest siffra, men han är grym! :)


Som tur är så får röda laget bättre siffror än gråa & Ludde & Pontus får sitta i elimineringen…. Men vinsten som Dan får! Vad tycker ni om den? Vi alla blev lite chockade & tyckte väl inte att det var en direkt vinst. Man började genast spekulera hur det skulle bli!


Och att stå där i köket… behöva claima varför ”JAG” ska vara kvar… blä! Här är det mycket känslor när det gråa laget ska välja vem av sina vänner som ska åka hem.


I andra slottsdelen hade vi elimineringsrummet. Vet ni hur KALLT det va där? Vinterjacka hade suttit fint, men man var tvungen att ha lite uppknäppt pga micken… gah! Och stackars Anna som sitter där halvnaken! :p 

Det blir dock Ludde som får lämna slottet och åker mot Revanschen! Pontus får en ny chans, vilket vi andra förstod att så skulle det bli…

Onsdagar var den veckodagen vi hade våra invägningar på. Och det var en dag som var en riktig känslomässig berg&dalbana!! Ens vänner lämnade ju. En efter en….  jag var dock evigt tacksam för varje vecka jag var där. 

Jag själv var oerhört ärlig mot mig själv. Tränade stenhårt och försökte vara en bra lagkamrat! Ändå kände jag mig så jävla ensam……..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *