Avsnitt 4

Låt oss diskutera! Har fått lite frågor (eller ja, rätt många). Så jag tänkte att jag kanske skulle berätta lite om varje avsnitt?

Saker ni inte fick se, mina tankar å händelser?

Vi kan ju börja här… ”bråket” som sker mellan Rebecca och, ska jag säg övrigt folk? Många blev inblandade fast de inte behövde. Jag var lyckligt ovetandes en stund, trots att jag var högst inblandad. Låt mig förklara…

Jag och Zandra (hon kallas för Z, så jag fortsätter med det här också så vi inte blandar ihop Zandrorna! :) ) delade rum.
Simon och Rebecca delade rum men efter påhoppet från Ludde om att hon skulle vara otrogen mot sin sambo hemma pga det så mådde Rebecca så dåligt så hon frågade om hon inte fick sova inne hos mig och Z. Och det var väl klart hon fick det! :)
Till saken hör att vi hade en dubbelsäng på kanske 1,60? Z snarkade en hel del ;) Och gjorde så jag hade lite svårt att sova! Hahah!
Och när Rebecca sov hos oss blev det väldigt tight, som ni kan förstå.
Dagen efter spekuleras det hur vi ska göra för att fortsätta kunna sova bra och göra alla nöjda så sa Z att hon kunde ju tänka sig att sova med Simon eftersom de båda snarkade tex… hehe.
Men Simon ville vid det här laget inte sova med någon tjej öht, utan undrade om vi inte kunde göra en rokad så att tre tjejer sover i deras nuvarande rum (för i Rebeccas och Simons rum fanns det tre platser) och det är nu det blir kaos.
Alla blir inblandade och alla har en åsikt. Vissa tycker att vi då kastar ut Z från sitt egna rum, men det var inte alls fallet.
Och till råga på det så ska ju givetvis alla ha en åsikt om vad som händer. Ni kan ju lista ut resten och varför det blev så stort… *suck*
Allt ordnade sig dock och jag fick sova vidare med Z! <3.


Sen har vi ju tävlingen. Vår första frestelsetävling!
För min del var det självklart att inte delta. Ville inte börja äta skit igen och ”påminna” min kropp om sockret. Men Simon och Ludde är tävlingsmänniskor och kunde inte tacka nej! :)
Det var otroligt varmt den här dagen och vi stod alla där och svettades rejält. Kan tänka mig att godsakerna under locken var riktigt varma och goa! :P
Simon vann ju efter några kcal och ger bort sin immunitet till Jonas, något jag vet att han ångrade sen…. Med facit i hand hade Simon gjort annat val, men det är lätt att vara efterklok!
Nu var alltså Simon och Jonas immuna i vårat lag. Rebecca hade sitt kilo hon fick dra av på sig själv. Kvar var jag, Cathrine samt Z…. Ni kan ju gissa hur nojjiga vi var?! :(

 

Sen kom då invägningen…
Jag hade verkligen slitit som ett djur, trots min skada. Vid det här laget låg jag på ca 6h/dag med träningen och åt ca 900kcal/dag. Vissa dagar mindre ändå.
Kroppen gjorde ont, skavsår från helvetet och man var livrädd för att åka ut.
När jag fick se min siffra fick jag en käftsmäll…
Visste direkt att det inte skulle räcka. Jag kände mig urusel, värdelös och frågande. Jag hade ju gjort allt. Jag stod där stolt och glad över min vecka. Men ändå räckte det inte….

Jag klarade röda strecket denna gången. Hade Jonas inte varit immun hade utgången sett helt annorlunda ut. Men nu fick Z åka hem… Min fina Z. Vi kom varandra väldigt nära. Om jag ska vara ärlig så insåg jag det här nedanför, just i detta moment att jag skulle sakna henne som FAN. Att hon faktiskt hade blivit en bra vän och vi hade delat många intima disskusioner med varandra…
Det gjorde riktigt ont att hon fick lämna. Och det var verkligen abrupt! Där och då fick hon lämna salen och gå. Vi fick se henne några timmar senare, precis innan hon skulle åka… Blää va jobbigt det var!


Jag hamnade dock under det gula strecket tillsammans med Cathrine. Kändes skit att behöva gå in i köket och ”redovisa” för sina lagkamrater varför man skulle vara kvar.
Där och då inser jag att det är första gången jag verkligen gör nåt för mig själv.
På riktigt.
Ville inte åka hem. Men jag visste att min siffra var ju snäppet sämre än Cathrines, så de kanske skulle skicka hem mig bara därför? Andra saker jag funderade över var – tycker nån om mig? Är jag en bra lagkamrat? Tycker dom att jag presterar tillräckligt för att vilja ha mig där?

Att sitta i rummet och invänta sina lagkamraters röster var otroligt jobbigt.
Men när jag inser att alla röstade kvar mig blev jag alldeles varm inombords. <3
Jag fick en vecka till!! Otroligt tacksamhet vällde över mig…

För att prata lite detaljer om själva inspelningen så kan jag säga att promenadbilderna ni ser när alla går i mörkret över gårdsplanen med kloscherna i handen? De spelas in efter att utröstningen är klar… Hehe…
Vi får inte träffa det andra laget, förens allt är klart. De som ska röstas ut får sitta själva i ett rum med ”övervakning” och inte prata med varandra och samma gäller de som ska rösta. De sitter också tysta innan de får gå in och skriva sina lappar…
Så inget fusk händer! De hinner liksom inte prata ihop sig öht.

Nåväl! Jag fick en vecka till!
Z, Cathrine och Lisen som åkte ut får en andra chans. Vilket vi inte har en aning om vid det här laget..
Men jag är sååå glad för deras skull! :)

Nästa vecka får ni se ännu mera av vår vardag på slottet.
Ska jag skvallra? ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *