Nappis

Igår var jag hos en ny naprapat som håller till i hammarby…. har ju fått skitont i mina höfter och jag kan knappt gå vissa dagar. 

Han var oerhört härlig som person & lyssnade noga på mig och vad jag tyckte problemet var. Han frågade även väldigt mycket å ville veta allt runtomkring mig å min skada etc. För att göra en lång historia kort så har jag smärta i mina muskler som kommer försvinna. (Men dt säger ju alla…) jag får fortsätta träna, men måste lyssna på kroppen och ta det lugnt. Får jag ont måste jag ”backa bandet” och göra det lite lugnare. Fick även tre övingar jag ska göra för att stärka upp mitt bäcken!

Så vi får väl se hur det här bär hän! Ska tillbaka 10/4… och sen får vi se… 3 månader ska det ta att bli smärtfri. Smärtfri?!!! Låter för bra för att va sant :)  Men vi får se! 

Slänger in en fin blomma jag fick av en beundrare igår ;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *