Dr. Kajsa

Nyss hemkommen från Huddinge och fysioterapeuten. Hon kollade faktiskt båda barnen och de låg helt i fas. Med andra ord som en 3 månaders bäbis! Jondi är ju liiite före syrran, men det är också ”ok”. Vi fick däremot tips/rekommendation att börja använda e ”ringkudde” eller ”munkkudde”. Eftersom en vanlig kudde inte gör samma sak. Så vi drog till Big Baby och köpte två!

I helgen ska Jugge å Lunkan försöka få ihop golfen – spännande! Vi blir ju tyvärr av med vårat garage from november, så den måste bort därifrån. Dock undrar jag vart vi ska göra av alla grejer. Motorlyftar, hjul, hyllor, polergrejer mm! GAH! Men det löser sig nog. Bara bilen går att köra så får vi väl packa in allt runt bilen sen i garaget här hemma. Är dock lite orolig.
Vet ju precis vad som kommer hända när väl bilen går att köra… Hahahah! OMG. Då ska vi helt plötsligt lägga ner all tid å finansiering på den igen. Jojo! Lusten lär komma tillbaka ASAP! :D

Nu har Juggo åkt till jobbet och jag å tjejerna ska underhålla oss själva tills läggning.
Så himla tråkigt att sitta här själv. Men men…

Hoppas ni har en bättre kväll! :D

IMG_0134

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *