lovely tuesday

Idag har jag ridit min medryttarhäst :D Uppstigning tidigt imorse och red ut med Matilda. Superhärligt, även om det va en lugn ritt då jag har fått nackspärr! :/

Så härligt att få strosa runt i stallet, mocka bajs, göra mat, smörja grejer och rida och mysa med pålle! <3 Funderar på om jag ska börja blogga på hästen.nu igen och skriva ner lite om våra ridpass ihop? Men jag vet inte… det är så många härliga minnen av Lorden kvar där. Vi får se, lite sugen är jag allt men ska fundera!

Annars så har vi inte gjort nåt alls idag jag å tjejerna. Jugge tog Audin, så vi kunde inte åka nånstans. Men det gör inte så mycket, rätt trött idag.
Imorrn är det onsdag och då ska vi till Huddinge med Ninja igen. Intressant å se vad vi ska göra där… å varför inte Jondi fått en kallelse?
Nåväl. Blir nog bra.
Nu ska jag roa Ninja som ligger å sjunger i sin sitter!

See ya!

IMG_0016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *