Men, alltså…

Sjuuukt jobbig natt! Börjar med att Jondi slocknar hos mamma och sover för första gången(!!!) 6h på raken. Vi kunde t.om packa in dom i bilen å hinna hem för att mata. Å tir var väl det… Jondi var ju givetvis superhungrig så hon åt å kräktes, kräktes å åt… Stackarn :(

Blev aldrig lugn, utan mer hungrig vilket innebar göra mer mat ca 1,5-2h efter första! Ninja hakade även på så det var ett riktigt jippo. 

När sista matningen skulle ske strax före 00, så kunde dom sen inte sova… Det skreks å tjoades å Ninja har blivit så dålig i magen eftersom vi har höjt mängden calogen, som hon bajsar olja… :( stackarn! Vilket oxå betyder att hon har det riktigt kämpigt å mår ju såklart inte bra av det…..

Nu har jag pratat med dietisten dock, så nu ska vi ändra hennes kost igen å skippa calogenet. Så håll en tumme för att hon mår bättre snart. 

5 imorse hade vi fortfarande inte fått sova nåt…..

Underbart med barn! ;)

Tur dom e söta emellanåt <3

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *