WAZAAA!!

Oj oj vad vi har flyttat i helgen. Vi är helt slut!!
Jag å Jugge började redan i fredags efter att jag varit med hästen till kliniken (som inte heller gick bra… ) och sen körde vi i flera timmar. Fram och tillbaka med kartonger och prylar i golfen.
Det underlättade arbetet på lördagen helt klart, men det är helt galet vad grejer man har!
Eller ska jag säga; vad sparar man i sitt förråd egentligen? Denna gång så tänkte vi till och åkte faktiskt till tippen med gräsklipparen (må den vila i frid), grillen och lite annat som låg & skrotade. JÄTTESKÖNT!

Det var ett jäkla jobb faktiskt med att bara köra grejerna från förråd till förråd. Hehe… Blä!
Men men… nu är det över och alla saker är i nya lägenheten.
Däremot är det rätt kaotiskt där nu. Som i köket. Där ska alla våra skåp målas två gånger med vitfärg och SEN kan jag ösa in saker i skåpet.  Så ja,… nu står allt, överallt. I en lagom kaotisk gryta! J Hahah!
Det som står på plats är soffa, tv å säng typ. Ja, å lite kläder också som min snälla mamma fixade med medans vi flyttade.
I söndags målades det stora skafferiet och idag ska jag försöka måla våra resterande 4 överskåp. Så ev på torsdag hinner jag packa upp mer saker…

Det har varit några hårda dagar med lite sömn och hårt jobb. Får väl hoppas man får lite mer vila i helgen som kommer för det behövs kan jag säga! J

TACK TILL LUNKAN, MALIN, ÅSA, JENNIFER, KRISTIAN, MAMMA & OLLE som kom och hjälpte oss massor! <3

IMG_3028.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *