Livets vändningar…

I måndags shopping, idag hemma. Ensam.

Å ensam är nåt jag ofta känner mig nu för tiden. Det ända stället som får mig att glömma tid å rum, hur jag mår, är i stallet. Å nu är även hästen skadad, så ingen ridning på minst 6v…. *gråter* min älskade häst! Är så arg, besviken å ledsen… Fast jag egentligen borde ha lärt mig vid det här laget att mitt liv ser ut såhär. När det är som bäst, så dras jag snabbt ner igen. På ena eller andra sättet!

En förändring behövs! Mitt huvve behöver omprogrammeras!
Jag behöver förändring.
Men jag är less på att ta fel beslut, nu vill jag att det blir rätt! Å hur vet jag då hur det blir rätt? Hur vågar man ta steget? Hur vågar man när man är så rädd för att misslyckas?

Ja… Jag vet inte. Men måste hitta styrkan nu. Så är det bara!

20140720-104420-38660266.jpg

En reaktion på “Livets vändningar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *