Kaos

Trötthet. Fasiken så trött jag är…
Vill bara sova.. ZZzzZzz!! :) La mig runt 22,30 igår och dunade faktiskt in ganska omgående och hundrackarn lät mig ju sova i natt så egentligen borde jag inte klaga! Haha! Men jag är människa, så det gör jag.
Dock är det endast 4dagars vecka nu och även nästa, då jag har semester på tisdag. YEAH!
Det lär ju iofs behövas eftersom jag ska tävla på måndagen, men ialllafall!

Mina dagar blir så långa nu då jag går upp runt 05,20, jobbar från 06,15 ca och sen svischar ut till pållen direkt efter jobbet = hemma till ca 19-19,30. Därefter ska man då laga mat, städa huset, packa väskan inför morgondagen, ta hand om hunden, pussa på sambon och hinna med allt det där man inte har hunnit under dagen.

När ska vi få fler timmar på dygnet? När ska man ha tid att göra det man vill? :)
Jo, jag tänkte vinna på lotto. 156 miljoner, det vore nåt det! :D

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *