Tiden går

I helgen har jag mer eller mindre legat däckad i soffan. När jag har berättat mina symptom har folk sagt : du har ju migrän! Har aldrig haft det, så jag vet inte… Hemskt var det iallafall. Ljuskänslig, illamående, konstigt ”stor” huvudvärk, snorig mm. Helt väck emellanåt…

Har iallafall umgåtts med bästa sambon. Vi har ögnat igenom lite film å några serieavsnitt. Bla har vi sett Tom Hanks nya film Captaion Philipps. Mycket bra rulle, Tom gör rollen grymt bra!! Har ni inte sett den, se den! :)
Sen har även Person of interest samt Revolution börjat gå igen. Nice!
Vi var iväg en sväng igår och kikade på premiären av nya Skoda Yeti. Jag älskar att köra den där bilen. Den är underbar dragbil och jag sitter riktigt skönt i den. MEN!
Den är ju så fuuul. Tyvärr… Nog för att den har blivit något snyggare nu. Eller ska jag kanske säga mindre ful?! ;)
Blev dock även lite besviken på den interörmässigt. Kändes inte som några nyheter där och radion med touchdisplay har dem förminskat ner till jag vet inte vad 4,5″? Dåligt!
Som sagt, synd att den är badass ugly. Annars hade ju ett köp varit aktuellt… Vi får leta vidare, för 4wd är ett måste känner jag!

Den här veckan blir lite tokig med saker att göra faktiskt.
Idag plöjjer jag direkt till stallet för att rida ett dressyrpass. Han har fått gå ganska lugnt träningsmässigt förra veckan men ikväll blir det en koll!
Imorrn ska jag till SRK och lära mig deras web, så jag kan hjälpa till där. Onsdag = VILODAG! Eller ja, tänkte väl försöka kasta ihop lite kläder i en hög som ska avyttras.
Torsdag blir en packningskväll. Ska på kurs med pållen fredag kväll så torsdag ska jag klippa honom, packa foder, smörja sadel och träns mm. Sen hem och packa saker hemma också så allt är klart på fredagen så det bara är att åka!
Åker ju helt soloqvist, så lite nervös är jag allt!
Borta då fredag – lördag, vet inte när jag är hemma. Men fixa allt hemma i stallet och hästen i sig. Hem å duscha å sen åka upp till Väsby och gratta Ammi som har fest då.
Gissa vad jag ska göra på söndag? Hahahaha! SOVA! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *