Egen tid

Åh, va jag älskar egen tid! Oftast är jag faktiskt mest effektiv när jag har det också. Annars blir det gärna platt fall och inte så mycket gjort! :P

Som nu, Kom hem vid 17 från stallet. Har plockat i och ur diskmaskinen, satt i gång en tvättmaskin, badat hunden, rensat hela diskbänken, diskat lite handdisk, handlat, lagat mat, gått ut med sopor, hängt tvätt mm.
Nu har jag satt mig ner för över lite bilder från dagens plåtning. Kan langa upp några coola bilder jag fick idag på Kompis och hästen om ni vill se? :)

Snart kommer favoritserien at the moment – Broadchurch. Så då ska jag bara sitta ner en timme och inte göra nåt. Guuuud så skönt! Jag å en blöt hund i soffan = bra kombo! ;)

Imorgon ska jag rida lektion för bästa Tina på Lorden, kanske måla lite på staketet, sen åka till Jenny å äta lite mat. Ska bli trevligt!
Lördag siktar jag på en stoooor sovmorgon för att sen vara hela dagen i stallet och bla förbereda inför tävlingen. Är SÅÅÅ revanschsugen ska ni veta. Bara det går lite bättre, så är jag nöjd.

Vad gör ni när ni har egen tid?
Tar ni egen tid? Jag tycker det är jätteviktigt att få ha den där stunden på dagen eller veckan där man bara är lite ego. Vilar, träffar kompisar eller bara gör nåt för en själv.
Det är du väl värd? :)

Ha en fantastisk helg mina vänner!

En reaktion på “Egen tid

  1. Jag tar bilen och drar iväg. Gärna där jag kan vara i närheten av havet. Det är egentid för mig. Där får jag vara själv med mina tankar och funderingar. Det ger mig ny energi :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *