Bananer och mål

Tjenna alla dude´s  and dudettes! :)

Hur mår ni? Fan va sorgligt det är att sommaren är över, tycker ni inte? Jag vägrar inse att hösten är på intågande och går fortfarande i kortbyxor även om det är runt 12 grader när jag åker på morgonen. Brr!
Visst kan jag också se fram emot denna höst med allt det innebär, tända ljus, alla roliga serier börjar, murrigt och mysigt och man får klä säg i mysiga koftor och så. Har en hel del att se fram emot denna höst med träning av mig och hästen, jobbet osv!
Men ändå… sommaren är kort!!

Igår var jag som sagt ute å promenixade och tog i som FAN i alla uppförsbackar. Det resulterade i en öm rumpa idag. Hahahha! Träningsvärk AB. Tur att jag inte ska rida nå nämnvärt idag… Hehe…
Försöker som sagt ändra lite småsaker i mitt liv, som jag hoppas göra stor förändring längre fram. Jag ska ”lära” mig att dricka vatten… just nu är ju skitdålig på att dricka just vatten, så det ska jag lägga ner lite energi på att få in i min vardag.
Ska äta minst en frukt å mer grönsaker varje dag. Måste få i mig lite vitaminer på bättre sätt. Sluta med läsk så gott som helt. Eller ja, jag ska skippa godiset helt enkelt. Det där vardagliga onyttiga som man äter.
Får se hur det går när man levt som en fiskmås i 1,5 år.
Det hela ska liksom trappas ner, en gång i veckan tillåter jag mig själv att gå ”outside the box”. Detta ska vara enkelt till en början när allt är svårt, är ni med? Jaja, vi får se om det går åt helvete eller om jag lyckas!

Ikväll blir det stallhäng med Lorden och innan dess lite lunch. Imorrn blire lunch med Dessie! FUN!

Cheers,

En reaktion på “Bananer och mål

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *