tråkiga inlägg

…hägrar det av här! Haha! Men så är det när ens liv inte fylls med glitter och glamour ;) Jag visar även baksidan av mitt liv och inte bara ros och kärlek!
Jag hoppas att ni som läser här uppskattar båda. Man märker ju lätt vad som upptar min tid, vad som står högst på listan ”för tillfället” eftersom jag troligtvis skriver mest om det ”just då”.

Jag är nu sjukskriven i 3 veckor och ska försöka ta tillvara på denna tid så bäst jag bara kan. Vila, försöka sova och göra det som är roligt! Har även ”dagens grej” som jag ska ta mig an, så jag får in ett mönster av att faktiskt göra nåt som är vettigt och hsom behövs, trots att jag inte vill.
Jag blir gärna sittandes, stirrandes, tar inte för mig saker och känner mig bara otillräcklig. Jag måste, måste jobba bort det. Eller, jag ska försöka iallafall.

Våren står i antågande och jag hoppas innerligt att jag får mer energi av den sol som nu kommer. För nåt som jag vet är att jag har fantastiska vänner som stöttar och finns där – det gör livet lite lättare. Ni är bäst! <3

Några kloka ord till dig:
Sätt dig själv i fokus. Låt ingen annan bestämma vad som är rätt för dig. Våga släpp kontrollen och känn efter vad DU vill….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *