Så skönt

Äntligen helg!! Igår jobbade jag till 18 och for direkt över till Erika i några timmar innan jag damp hem igen. Huvvevärken hägrar mer eller mindre varje dag nu sen jag slutade med redbull, eller ja övrig läsk också för den delen.
Anledningen till att jag gör detta är faktiskt av flera orsaker. Redbull torsk har jag ju varit av och till sen den jävulsdrycken kom till Sverige -98? Så jag tycker att göra längre eller kortare uppehåll på nåt som man får i sig varje dag i vanliga fall, bara är bra. Eller hur?
Det är ett steg i rätt riktning tycker jag. Mitt mål är att jag inte ska gå tillbaka till att dricka redbull varje dag. Utan jag kan hålla mig till ”nångång ibland”.

Jaja nog om det.
Idag har jag varit på Nolinge och lämnat av lite saker. Jag fyllde hela skodan med 9 Ikea påsar med hästsaker. Ja, jag skojjar inte!! :) Hahahha! Men allt fick plats. Det ända jag har kvar att lämna i stallet är min ridhjälm och sadeln.
Så skönt.
Imorgon åker jag och köper spånpellets samt nån spånbal och sen vidare till stallet igen för att fixa boxen. Allt för att det ska vara klart tills vi är hemma igen på tisdag kväll! (om allt nu går som det ska)

Har haft världens huvvevärk idag med, så illa att jag var tvungen att fly hem, proppa i mig alvedon å sen bara dö på soffan… ingen tv, inget ljud, ingetn lampa tänd. Nada.
Nu har jag dock kvicknat till lite och ser fram emot att få se Melodifestivalen ikväll!
Vem tror ni går vidare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *