Mässor & annat löst

Ja, i lördags var vi ju på 3 mässor! Bröllopsmässan, bilmässan och MC mässan… Kan inte säga att jag var speciellt imponerad av nån av dom. Tråkigt utbud, ingen direkt inspiration till nåt :P Nä, lite bortkastad tid nästan. Självklart var det kul att träffa Jos å Lunkan :)
Som tur är så har vi chans på lördag igen då vi ska till Strand Hotell och äta brunch. Mysigt!

Å för att lugna ner er alla… Neeeej, vi ska inte gifta oss. Inte nu ;)
I söndags flyttade vi nästan hela Shurgard förrådet. Det e skönt, ska ha hunnit få ut alla grejer därifrån innan torsdag. Men nu ser vårt hus ut som faan. Mer än vanligt med alla kartonger, hästsaker å allt annat löst… :)

Ikväll efter jobbet gjorde jag slag i saken.
Jag har varit nere på körskolan och bokat in mig på att ta BE kort. TJOHOOO!!! Så jäkla nice :D
Så på onsdag den 6/2 börjar jag. Sen är det 4-5veckor teori som gäller innan det är dags för uppskrivning! Ska bli sååå kul!
Wish me luck!! :)
Ps. minns att jag berättade att det var på gång? Att jag snart kunde berätta… på onsdag hoppas jag kunna kläcka nöten! Håll utkik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *