Att ta kliv framåt i karriären

Nåt som jag alltid har velat är att avancera på de företag jag jobbar på. Jag jobbar hela tiden på att bli bättre, försöker hela tiden tänka ett steg längre å synar mina egna brister å fel. Allt i jakten på att bli en bättre medarbetare!

Hur är då en bra medarbetare? Är det den personen som alltid är tyst, håller med å kommer inte med så många förslag själv. Eller är det den person som engagerar sig, tar åt sig, kommer med förslag, åsikter å synpunkter? Som ser felen innan det händer?
Den personen kanske oxå blir för barsk? Tar för mycket plats?

Vad tycker ni?

Jag har drömmar och mål inom det företag jag är på nu & har stora möjligheter för att lyckas med just det!
Alla har det!! Ge dig fasiken på att du ska lyckas med nåt, så gör du det!
Tro på dig själv!
Go! Go! Go!

20130115-091542.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *