Provkörning

Japp, idag åkte vi neråt landet å provkörde denna ponny!

Lite bakgrundsfakta:
F: 2000
Irländsk härstamning och kom till Sverige som 3 åring. Har tävlat LA hopp/dressyr tidigare, men har nu senare tid blivit sporadiskt riden och har nyss vilat helt i några veckor…

Jag fick se en kille rida i ca 10-15 min innan jag satt upp och han var inte så jätteduktig ryttare. Men ”Janne” gick snällt i alla gångarter trots allt. Det första jag tänkte på var att han red i stolsits. Men så fort jag satt stigbygeln i foten så förstod jag varför. Sadeln var inte bra på henne, å då är jag snäll ;) Spelar ingen roll hur man försökte, men man kunde inte komma åt henne ordentligt i denna sadel och man satt verkligen illa… Ja, ni får se själva här nedanför.
Jag skrittade runt några minuter och kunde konstatera att hon inte blivit riden av någon kunnig på ett bra tag. Men hon kändes fin på slutet!


Stadig att sitta på och galoppen var underbar! Hon kändes iofs inte helt fräsch, som ni kanske kan se, men det får man ju se på en ev besiktning vad det kan vara…
Här kommer lite filmer. Å jag ber om ursäkt för den hemska sitsen jag visar… Blä va hemskt.
Glöm dock inte att se i HD kvalité!!

2 reaktion på “Provkörning

  1. Försökte kolla på filmerna men det står bara att dom är privata :( men hon trampa under sig fint på bilden där iaf, så hon verkade släppa till slut iaf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *