Mhmm.

Måndag. Klockan ringer vid 05,20 och Kompis vänder sig om, ställer sig upp och lägger nästan tassarna i ansiktet på mig och sträcker på sig. Gäspar stort och högljutt. Vi myser lite grann och jag pussar henne på halsen och kramas lite.
Därefter sprattlar vi båda upp lite yrvaket.
Kolla på termometern och den vidar +3,7. Härligt! Fortfarande ingen is eller snö. Då kan man göra allt lite lugnare. Skönt!

Tänker tillbaka på vad som hänt i helgen.
Börjes där på lördagen var ju helt crazy! Från början när vi kom dit så tyckte jag inte att det var så mycket folk. Men fick nog ta tillbaka det jag sa med råge. Vi hade tänkt handla lite grann, men när vi såg kön ringla sig från en kant till den andra i den där stora lokalen så orkade vi inte mer, lämnade grejerna å gick ut tomhänta. Jag kan komma tillbaka en annan dag! :)
En kompis till Erika stannade dock kvar, men hon bekräftade att vi gjort rätt val. Det tog strax över timmen innan hon kom fram till kassan! Jisses!
Nåja. Jag tycker det är skitskoj att de har ÄNTLIGEN öppnat ett Börjes i Stockholms trakten. Kul att få gå å klämma å känna på deras prylar live. Hittade mycket där som jag hade velat köpa om jag haft en häst. Som jag rider…. :(
En annan gång…

Allt detta å mitt roliga jobb kom dock emellan och jag missade Leos kalas! Presenten ligger här hemma, så jag måste hitta tiden att åka ut å lämna den, eller om Malin får med sig den på onsdag?

Just ja, kom inte direkt tomhänt hem ändå. Köpte världens mysigaste stallskor samt tröja. Men det gjorde jag på Hööks! ;)

Så himla mjuk och mysig. Lite stretchig i materialet. Underbart!

20121126-064010.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *