Dagar som gått…

Torsdagen var, som ni alla vet, skit! Men! På kvällen åkte jag upp till min älskade mamma och grattade henne. Med mig hade jag våran projektbil – Ford Mustang med racestolar mm samt lite kött i marinad, bakad potatis mm.
Så vi kom dit hela familjen (jag, Jugge å Kompis) och in kastade jag mamma i mustangen och så drog vi ut på en tur!
Mamma sjönk ner ordentligt i racestolen och vi skrattade rätt gott :) Såg ut som en treåring utan bilbarnsstol :D Hahahah!
Men jag åkte en tur runt Bålsta och gasade på lite grann så hon fick känna axet… Hehe.
Sen, helt random, åkte vi förbi Morgan & Marita!
Å gissa vad jag fick göra!!??mm… Just det… Jag fick en otrolig åktur i hans Audi R8 GT!!!! En av 333 sålda i världen :D Ni kan inte ens ana hur jäkla roligt jag tyckte det var. Började nästan gråta. Vilken jääääkla bil!!! :D Tusen, tusen tack Morgan. Helt galet roligt var det!
Blir jag rik, så ska jag helt klart köpa en GT. Finns nog inget som slår den bilen… Hehe…

Nåväl. Efter allt det där åkte vi hemåt och jag fixade lite potatis i ugn å Olle grillade. Mums va gott det var! Sen satt vi å fikade och deras grannar kom över. Sen efter det var det dax att bege sig hemåt igen…
Så torsdagen slutade mycket, mycket bättre än va den började…

För övrigt har jag spenderat mycket tid med Lasse. Vi har våra duster nämligen, men igår var Siri (hans gamla ägare) och red på han ordentligt, så ska bli intressant å se hur han känns idag!  Mer om det i hans egna blogg ;)
Jugge har jobbat natt hela helgen så jag har varit rätt mycket själv. I lördags sov jag ut å sen låg jag och kollade på OS… Åkte ut till Lasse på kvällen och senare tvättade jag bilen och tog en tur in till stan för att kika. Jisses va folk det var ute :)
Jag älskar city en sensommarnatt! Galet underbart. Så vackert… Ljudet, lukten, känslan…. I love it!

På tal om nåt helt annat. På tisdag drar ridningen igång igen i Väsby för Anna… Det ska bli riktigt skoj och jag hoppas innerligt att jag får rida Lanz! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *