Längtan

Har jag sagt att jag vill åka iväg på semster?
Jo, tänkte väl det. Men tåls att upprepa! Damn it, vad jag vill iväg :) Ligga i en solstol och känna solen bränna mot huden. Sen gå ner till havet eller poolen å svalka sig. Mmm!

Nåväl.
Mina dagar är nu att jag jobbar, jobbar, jobbar och sen på kvällen far jag till Lasse! Händer inte så mycket annat :P
Andreas sa upp sig i fredags, så i måndags jobbade han sista dagen vilket innebär att det bara är jag å Fredde kvar nu… Sjukt! Förstår inte hur vi ska lösa det som kommer eftersom det inte är koll på allt idag, när det är lugnt.
Chefen sa att han hade detta som prio ett när han e tillbaka från semestern på måndag, så vi hoppas på lite upplysning då!

Imorgon fyller mamma år och jag hoppas kunna åka dit direkt efter jobbet med familjen å gratta.  Och på lördag fyller Åsa år, så då hoppas jag att hon e hemma så man äntligen får träffa henne. Det var sjukt längesen nu…
För övrigt har jag inget planerat i helgen, vilket e hyffsat skönt. Men jag kommer bli rastlös. Jugge jobbar natt nämligen…
Iofs har jag Lasse, så några timmar kommer spenderas där. Men annars vet jag inte. Vet du?

På tisdag börjar även lektionerna på Vällsta. De måste jag dock säga upp av olika anledningar. Det finns ingen anledning varför jag ska åka dit upp när jag har bättre anläggning hemma… Hehe.. Så kaxigt när man kan säga så.
Jag har dock varit runt en jäkla massa, men har aldrig skådat en sån anläggning jag själv står på idag. Helt otroligt! :)
Ni skulle se med egna ögon. I love it!!!
Lugnt och fint och ridbanan och ridhuset är stooooort! :D

Nähe, köpa en trisslott å vinna pengar, så vi kommer iväg på den där resan jag vill göra!? ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *