Alltså.

Att vara sjuk, det är ju som att dö en långsam död. Eller? :P
Näää… inte riktigt. Men fasiken va liten man känner sig. Sen får jag sjukt dåligt samvete för Lasse också :( Vill ju så gärna vara där, hela tiden och gosa, borsta och rida. Men nää… istället sitter man här hemma med näsdukar, halstabletter å alvedon.
Hoppas på att komma tillbaka starkare än starkast sen! ;)
Får försöka se som att tiden är lång och att han vilar några dagar nu gör inget. För det gör det väl inte? Please, håll med mig nu! :)

Fast jag måste ju erkänna att jag är lite nervös inför sadelprovningen den 14:e. Då ska vi nämligen lasta Lasse för första gången och sen ska jag ju rida runt där som en besserwisser å veta vad som passar en. Usch. Jobbigt. Nervöst.
Dåligt självförtroende? Neeejda ;)
Å där gör ju inte saken bättre av att jag inte har ridit kusen innan. GAH!

Nåväl *snorar lite till*
Inte för intet som sambon kallar mig för snigeln just nu… Långsam och slemmig. Checkt va? :)

Hur som.
Vi återgår till det som är roligt. Lasse.
Vad ska man ha för färg på kläderna hans? Funderar på brunt faktiskt. Hade det förut, å jag gillar det. Verkar inte vara så svårt att få tag i saker i den färgen heller… Eller vad röstar ni på?

 

För jag är sen sugen på att sadeln blir tvåfärgad… ungefär som denna:

Vad tycker ni? :)

2 reaktion på “Alltså.

  1. jag köpte en brun sadel, ångrar mig! mycket sämre kvalitet på det bruna lädret, tappar färg och inte alls lika snyggt efter tag. träns kan man ju byta för dom är inte lika dyra men sadel… satsa på svart sadel iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *