Veckan som gått

Mitt liv är verkligen upp å ner just nu. Försöker verkligen att fylla det med roliga ting för att, egentligen, fylla ett stort, stort tomrum… Å det är tack vare min fantastiska sambo och min supersnälla, goa mamma som jag faktiskt kan göra allt det här!!
Men för att ta allt i tur å ordning.

I måndags… Tunga, tunga dag…
Vi träffade vår läkare, Leif Kinnari samt vår kurator Ulla igen. Det var dags att gå igenom alla våra provsvar…
Men som jag tidigare sagt, de kunde inte hitta något på våran fina bebis :(
INGENTING!
Läkaren tyckte vi skulle se dt positivt och försöka gå vidare. Men ja… det är förjävla tungt att göra det. Vi människor fungerar ju ändå så att man vill ha en förklaring för att kunna tycka det känns ok.
Det här känns inte ok! Inte nånstans!
Dessutom tärde det här besöktet mer än nånsin på mig… Jag har mått dåligt flera dagar, riktigt dåligt :( Men nu börjar jag kunna blicka lite framåt igen…

Nästa steg blir att begrava vår lilla pojke…. Jobbiga, hemska tanke! Fy faaan! *mår illa* Varför?
Men som sagt så går ju livet vidare, även om man inte själv gör det. Man får göra ett val. Antingen hänger man med, eller så stannar man kvar å låter sig själv brytas ned…

Sen kom ju tisdagen och det var dags för ridning!
Ammi sprang vårruset, så det blev till att glida dit själv!
I blocket stod det att jag skulle rida Midde – tjohoo! *NOT* Tycker väl inte att det är så mycket ”go” i den hästen, men får se det som en utmaning… Klättrade upp på ryggen och satte mig ner i en sadeln som INTE var byggd för mig. Hahah!
MY GOD…. ont skulle jag få kände jag.
Dock tyckte jag inte att han kändes så fräsch igen, så Anna gjorde en rokad av ryttare och hästar och vips satt jag på Lanz igen <3
Vi red på hörnlinjerna med raka hästar i varierat tempo, fick vända halvt igenom och göra skänkelvikningar och sen även likadant fast i galopp. När man rider Lanz på raka spår så tycker jag man aldrig får han rund och fin för skänkeln. Det beror väl på min dåliga ridning, men helt klart svårare!
Anna frågade hur det kändes och ja… mina tankar var väl inte riktigt ”där” heller, så det gick som det gick. Men får se mig nöjd ändå!

Dock är jag lite smånöjd över mitt nyinköp gällande ridbyxor! Sitter som gjutet :) Me like!!
Kan knappt bärga mig till tisdag, då jag ska åka ner till Skåne å besikta Sweet! Galet peppad och hoppas innerligt att han går igenom! :)
Vill börja träna igen. Sjuuukt kul! :)

Har även hittat stallplats nu och det känns riktigt skönt. Tror det kommer bli bra där :) Finns ju även trailer att hyra, så träning hos Anna på tisdagar hoppas jag kunna fortsätta med, fast på nya pållen! :)

Och mitt jobb… Mitt roliga jobb med härliga arbetskamrater!
Haha! Det är svårslaget. Får hoppas allt faller på plats allt eftersom tiden går. Det är mycket nytt att sätta på kartan, men det är roligt! Bara orken är med mig… å den sviker ju tyvärr vissa dagar.. :(


Fick hämta ovansedda skönhet i fredags från Rix9, som folierar.
Ford Raptor! My god vilken bil! :) Hahhaha!
Spann direkt på bakhjulen och det är man ju inte van vid. Satt undrandes varför bilen inte gick framåt och sneglade ner på instrumentet och där tokblinkade antisladd lampan. Hahahah!

Sjukt kul att få se en helt ny värld bland bilarna. Ger lite ny energi helt klart.
Men kan knappt vänta till den dagen man får sätta sig i nya Chargern… Den ser ju förjävla bra ut!
Ja, ni hörde rätt ;) Ett jänkeskrot kan se bra ut! hehe…

 

Just ja, har även hunnit med att fixa nailsen!
Blev grönt denna gång :)

Igår blev det hemma mys med Jugge, som jag inte träffat på flera dagar! Så skönt så ni anar inte.
Nu väntar jag på Geddan å sen blir det att åka å jobba några timmar.
Sen till Shuregard och hämta hästsaker å sen mera mys ikväll!
Imorrn är det till Bålsta + Nykvarn som gäller. MYS!

Ha en underbar helg mina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *