GRATTIS!!!

Lite grattis är på sin plats att dela ut!! Först så vann ju Loreen schlagern igår, jättekul!! :)

Men ännu mer grattis går till mina bästa… Richie & Lisa födde imorse en liten tjej… <3 Så himla fin är hon.
Är tacksam för att du ringde mig Richie, men ja… det gör samtidigt väldigt ont i mitt hjärta, då jag själv blir påmind. Men är väldigt glad för er skull!!!
Bättre Mors dag present kan man inte få va?

En reaktion på “GRATTIS!!!

  1. Tack så oerhört mycket! Vi är superstolta och även om jag visste att det skulle bli tungt för dig så var det så oerhört viktigt att få berätta det personligen. Ni är ju bäst och tanken var ju att vi fyra skulle bli vi sex från början! Oavsett vad så finns vi alltid här, vi saknar er och står vid er sida vad än framtiden har att anbringa.

    /Richard, Lisa & Cassandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *