Helgen

Helgen då… Den har ju gott i hästens tecken kan man nog säga. Å i lördags fick lilla Kompis hänga med på allt! Fast igår fick hon stanna hemma ;)
I lördags blev det en hel del bilåka, men det var mysigt. Vädret var underbart! Hämtade Ammi på morgonen och sen drog vi ut till Täby galopp, gick en sväng där med Kompis som fick se både det ena å det andra!
Sen åkte vi ner till Södertälje Ridskola där det vankades dressyrtävlingar. MSV A stod på schemat. Det som lockade mig just dit, där å då var att Ninnan och Johan skulle vara där med två av sina pållar; Campari och Norma!
Var sååå roligt att träffa dom igen, verkligen!!
Passade på att fota lite under dagen. Ja, även på söndagen var jag där och mös :)
Bjuder på en bildkavalkad som jag själv fotat! :)

Söndag:Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *