Inte skrämmas…

Men både igår å idag har jag vaknat med mens liknande smärtor. Det har ju försvunnit lite grann under dagen, men ändå. Tror Do-Do försöker hitta vägen ut, även om det inte är dags förens i januari ;)
Igår var även en tung dag.
På olika sätt.
Dels så kände jag mig inte speciellt ”stark” som jag faktiskt gjort hittills å dels så var det inga roliga besked jag fick om min farfar.
Han har fått cancer å är opererad i måndags, så 70% av hans lever är nu borta… Läget var igår stabilt men inte bra… Hur nu man kan säga så? Så det går mellan hopp å förtvivlan kan man säga.
Jag vill ju verkligen att han klarar sig. Vill att farfar ska träffa sin sondotters barn!
Huvva… nä nu orkar jag inte tänka så… Mina känslor är alldeles för labila för det där *rinner en tår*

 

Idag är en annan dag – helt klart. Har varit ute på äventyr själv idag faktiskt! Åkte till Carina i Hammarby idag å fixade mina naglar – vi gjorde vanlig fransk manikyr denna gång. Himla duktig å trevlig! Rekommenderar er alla att ta er dit om ni ska fixa era nails!
www.carisnaglar.se
Där kan ni lätt boka tid på webben också! Smart va? :)
Sen efter det har jag varit ute på en liten shoppingtur där jag handlade julklappar till Jugge! Hihi! Vi har ju sagt att vi inte ska köpa en massa julklappar, men kan inte låta bli. Klart min sambo måste få lite julisar. Speciellt med tanke på hur han passar upp på mig nu, ser till att jag har det bra å så. Mitt <3!!
För imorrn är det ju trots allt julafton. Ser fram emot att få en dag med god mat å sällskap å bara mys! :)

Sitter å tittar ut genom fönstret här hemma å inser att denna dag har verkligen varit dyster hela dan. Regn å slask å grått! Vart har vintern tagit vägen? Varför får vi inte behålla lite snö åtminstone över julhelgen? Ger ju sååå mycket mer känsla, håller ni inte med?

Nä, nu måste jag nog vila lite innan det är dags att fixa den sista knäcken å laga lite mat. Orkar ju inte med hur mycket som helst ;)

Pyssla lugnt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *