Kaos? Mys? Eller lite av varje?

Ja mina vänner… som några av er har märkt och vet så är ju mitt liv lite upp å ner emellanåt. Inte för att jag säger att jag är unik på något vis. Vi har alla våra dalar och toppar :)
Men gravid är man ju. Vecka 29 går vi in på nu och planeringen börjar ta fart. Ja, alltså inte för att vara gravid dåra, men i hemmet ;) Barnvagnen är tack å lov inhandlad (TACK mamma!!), så den är ju i stort sett bara att hämta ut när man vill. Sen har man ju köpt/fått lite grejer som man behöver ha i början av allt, men fortfarande är det lite saker som ska kompletteras, men det hinns ju med. Är ju ändå 2,5 månad kvar! :)
Men jag borde ändå ta tag i gästrummet och fixa en garderob och göra plats för den lilles små kläder å grejer, fundera på vart ett skötbord ska stå å ja… lite såna grejer. Tror inte jag kommer orka med det sen när det är bara knappa månaden kvar. Eller?

Sen är ju saknaden efter Loppan stor. Det går bra att prata om henne nu utan att böla, men säger jag för många meningar på raken så kommer tårarna fram…. Min älskade vovve! <3

Har även legat krasslig nu några dagar med feber å grejer, inte heller lattjo, men det e bara att köra eller vad säger man? :)

Annars så måste jag ju erkänna att det här med att fixa bilen och bygga vidare på den är ju nåt som faktiskt suger nåt enormt! Vill ju plocka ner den, bygga bur, skicka den på lack. Jobba mera med kylning i motorn, byta lite delar, kolla toppen å det ev. lilla läckaget där, byta bromsar, fälgar å annat kul! Ja, det riktigt kliar i fingrarna. Får se om vi hinner prata med några ev. sponsorer å se vad vi lyckas med där å sen kanske även hinner göra en del innan december är här. Men ja, jag vet… Jag är gravid. Jag ska inte, borde inte å allt det där. Men om jag nu tycker det är kul å gör det jag orkar så kan det väl inte vara så farligt ändå? :)
Min passion här i livet är ju bilen eller alternativt hästarna. Men eftersom jag nu inte har häst så måste jag ju få fixa med bilen, åka på bankörningar å allt det där. För utan passion i livet så har man ju ingenting. Man måste ju ha en hobby för att känna sig levande! Eller iallafall få lite tid där man känner att man gör nåt för sitt eget välbefinnande. E ni med? :)

Ska snart gå ner i köket å laga lite mat till mig å Jugge som kommer hem, sen blir det att kolla på en film hoppas jag innan man däckar!
Har haft en supertrevlig dag med underbara Malin idag :) Vi var i Nykvarn på Turinge marknad å spanade lite. Därefter blev det även spontanfika hos pappa med Vevve med familj :) Skitskoj!

Har egentligen sjukt mycket mer saker jag skulle kunna babbla på om, men vi tar lite i taget ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *