Tidsinställt inlägg

Är bra skit! Tycker ni inte?

Hur mår ni? Vad gör ni? Vad händer? :)

Själv har jag haft en bra start på veckan med fullt ös på jobbet – me like!! :)
Det är skönt när det är stressigt stundtals och man har många bollar i luften. Dels känner jag mig äntligen ”användbar” då och dels så går dagen väldigt fort! :)
Jag saknar ibland känslan och vetskapen om att man är duktig på det man gör. Det hade jag när jag jobbade i Bromma, då visste jag EXAKT vad jag höll på med, att jag alltid kunde leverera 100%, inte behövde fråga om hjälp utan faktiskt var den som folk gick till och frågade saker om!
Stor skillnad nu I tell u….. :)
Men men, en vacker dag är jag där igen!

Annars så kan jag berätta att bilen numera står i garage och det känns fantastiskt! Äntligen kan man pusta ut lite och alla saker är hämtade från Värmdö. Kalasskönt! Hoppas nu bara det finns tid å pengar till att jobba på golfen nu över vintern :) Det vore såååå kul! Just fan! Ska ju ringa Bilsport också om körningen med Gullabo som vi pratade om sist på Bilsport körningen. Hehe… jaja, kan inte komma ihåg allt! :)

Nåt annat jag ser fram emot till nästa år är…. Nattracet. Har en grej på g där som kan vara väldigt kul! Hoppas det går som planerat, tror det kan bli en hit! ;)
Sen jobbar även Hellen på att anordna en ”tjejkörning” eller flera, nästa sommar. Å det kan ju bli hur spännande som helst ;) Hoppas kunna slänga in en hjälpande hand till henne där, om hon vill förståss :)

Men nu är jag rätt så gravid och imorgon (läs idag) ska vi till barnmorskan igen! Tjohoo!
To be continued…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *