Mars månad = den bästa på länge!

Ja, vart ska jag börja? Från det att det slog över till 1 mars så har jag haft flyt. Okej, vissa, små nederlag har det ju varit. Båda bilarna har ju rasat ( ja, igen). Men annars.

Heeelt ok! Jag är just nu i en fas som är jäkligt rolig. Det håller på att hända massa saker – positiva och det känns helt fantastiskt. Äntligen så verkar livet le mot mig.
Jag ser verkligen fram emot det som komma skall och ja… Det känns bara bra.

Fick tidigare i veckan reda på att R32an har fått en plats på Elmia i påsk samt att GeddaN ska hjälpa mig att få ordning på kärran på Maxe bil! Det tackar vi för.
Sjukt nice!

På jobbet har jag fått ansvar för vår nya bokningsmodul  eService och felanmäler de som är fel, ger förslag på saker och ting mm. Det har gett mig en jäkla push och jag tycker att det är skitskoj! :) Ansvar är aldrig fel. Trivs!

Har även hunnit med middag här hemma som slutade i utgång. Det var verkligen jättekul att ni kom tjejer! Love u!! <3

Men ja… vill inte skena iväg med saker, men nu i veckan ska då alltså goffen flyttas från garaget till Trosa och på lördag är det middag med Alive gänget i stan. Det ska bli sjukt kul att träffa folket igen :)

Nu är det snart Big Brother dags, sen lockar sängen. För imorrn är det jobb igen :)

Puss & Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *