Bloggerskornas bloggare?

det är ju inte jag iallafall?! :D

Jiiiisus va fort tiden går. Bara några dagar bort så är det julafton. Ska bli himla mysigt.
Och fram tills dess har jag massor att göra. Ikväll blir det att göra lite knäck och ta med på julafton, äta palt till middag och sen se ”Jul med Ernst” och ”Morden i Sandhamn” på Tv4.
Imorgon jobbar jag min sista dag innan julen, slutar 18 och sen bär det av till Camilla och Hölö för fix av naglar. Det behövs kan jag säga… Inte vackra nu…

På torsdag blir det att gå upp tidigt, möta Jugge i dörren och sen dra ner till VGS och Geddan och säga Go´Jul, sen vidare till ett hemligt ställe och hämta lite julklappar, hinna tillbaka till Södertälje och säga hej till Dessie och lämna julklapp, för att kl. 13 vara på Elitesse och klippa mig samt tona/slinga håret. Kl. 16 är det middag hos pappsen med Vevve och familj! :) Supermys.
Efter det ska jag träffa Danjul å Ammi. Å vid 22,30 ska Jugge till jobbet och jag ska köra han dit.
På julafton blir det tidig uppgång och hämta Jugge som slutar 07 för att sen åka vidare mot Bålsta och min underbara mamma!!
Där blir vi kvar hela julafton och sover över där och åker hem nångång på juldagen eventuellt. Vem vet? Vi kanske bor där hela julen? :P

Ser verkligen fram emot jul denna gång. Jag tänker på dom jag verkligen tycker om och jag har gjort mitt bästa för att visa det i mina julklappar i år. Är helt underbart att se ett ansikte lysa upp och bli superglad över något man har gjort för/till dom. :)

Ha en fortsatt trevlig tisdag därute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *