No stress!

Waky Paky dear friends! Känner ni av att det börjar lida mot jul? Det gör inte jag… Har inte ens julpyntat hemma. Allt det där är nerpackat i kartonger på Shurguard. Orka hämta hem det igen :/
Även fast det vore trevligt så orkar jag bara inte riva fram allt igen…

Igår hade jag en skum dag. Mådde lite konstigt, mina tankar flög lite överallt och ja…
Drack en jävla massa vatten, om ni ursäktar uttrycket. Fick i mig 8 (!!) stora glas vatten mellan 8-13 typ. Helt sjukt. Var längesen man var så törstig! Kan det vara för att jag inte drack en enda droppe red bull igår? *ler stolt*

På tal om nåt helt annat, gissa vad som händer idag? Är bjuden över till Dessie, vi ska laga palt! Haha! Vilken grej, undrar hur det kommer att sluta!? Vi får hoppas att vi får till det och det blir goda paltar helt enkelt. Kladdigt kommer det att bli iallafall :)

För övrigt har jag fått cravings efter Subaru STI Racing. *suck* Alltså, grym bil! Måste provköras. Vill ha en vit sån med VOLK hjul i bronze *mumma* GE MIG!! *skriver upp på önskelistan bland de övriga julklapparna*

 

På tal om julklapp, har nog köpt mig en julklapp i förskott eller nåt. Håll i er nu, en kjol!!!  Samt en tillhörande top.
Crazy huh? :)

Va tycker ni? Tror ni jag passar i det där? :) Tyckte att det var lite småtufft sådär, å kan vara skoj att prova nåt nytt, eller hur?

Nä, nu ska jag snart börja jobba. Uppe med tuppen idag! ”Kaa kaaaaa”!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *