Torsdag

Torsdag hela dagen.

I tisdags jobbade jag 9-20, igår jobbade jag 7-18. Bra skit! :) Det var mina älskade små mail som hade blivit lidande i och med att det har ringt så mycket. Så jag har då gjort 332 mail på dessa dagar. Bra jobbat va? :)
Har fått ha lurarna i örat med massa bra musik och bara kunnat köra på. LOVE IT!!

Igår fick jag oväntat, men kärt, besök! :) Jennifer gled förbi och vi fikade och snackade lite skit. Lite för lite kan tyckas, men det kommer fler gånger. Kul var det iallafall.
Innan hon kom förbi gjorde jag ett tappert och snabbt besök på Bromma Blocks för att se om man kunde hitta några kläder till fredag. Men icke. ”/
Trist. Och idag finns inte en sportmössa att jag kommer hinna kika runt. Har alldeles för mycket att göra.

Har bytt pass med Fredrik idag så jag kan hinna med mitt liv. För imorrn smäller det! KRYSSNING!
Woop! Woop! Ska bli så jäkla kul :) Ett galet gäng som ska ut på havet, det kommer bli riktigt skoj!

Satt uppe igår å kikade efter en ny bil. Funderade på om det är värt att ta en personal bil för ca 4000:-/månad, ta den där diesel A3an för ca 3000:-/månad eller köpa en beggad, kontant.
Det senare kommer ju tillbaka hela tiden, för jag vill inte ha mer utgifter varje månad. Så jag satt å kikade på blocket igår kväll. Hitta några guldkorn å funderade även på om man skulle kika på lite japan bilar. Får lite nyare bilar för samma peng där faktiskt…
Jaja, vi får se vad som händer. Måste ta tag i det pronto bara!

Nä, torsdag var det. Hela dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *