Att skapa ett nytt inlägg?

Haha, gårdagen var rätt nice faktiskt.
Satt på möte mellan 9-12, sen började jag med lite mail innan det var dags för lunch. Därefter fortsatte arbetet med alla mail!
Mötet jag var på är inför en utveckling av våra webbokningar, finns mycket att jobba med där kan jag säga. Men vette fan om det kommer bli så himla bra?

Hur som, när jag kom hem igår… Håll i er nu!
Då hade Jugge lagat mat!! Min alldeles egna Juggelite hade lagat mat – Mackaronilåda/pudding eller va fasiken det heter :) Å det var faktiskt gott! :D
1000 tack darling! Jag firade med att baka en kladdkaka som ska avnjutas ikväll om jag hinner! :)

För övrigt så är det mycket att fixa nu. Imorrn hoppas jag på att få laga golfen och ev. passaten. På fredag ska Goffen lämnas in till Instalia igen och fixas inför utställningen i Finland.
Sen på fredag kväll ska jag över till jobbarkompisen å käka lite mat å supa! :D
Sen på lördag hoppas jag att det blir att åka ner till Mantorp å STCC finalen, men vi får se hur det slutar ;)
Sen lördag kväll å söndag så måste vi fixa med goffen å koppla R lampan till separat knapp, så vi kan tända den på utställningen nästa vecka!

Nåja, det är väl min vecka i stora drag. Givetvis händer det andra saker också, men skulle jag berätta allt skulle detta bli en novell :)

Vet ni vad jag saknar? Aud TT RS! Jag förstår inte att den är så sjuuuukt nice!! Hoppas att ni alla får chansen att prova en, för den är helt underbar!! *Suckar tungt*

Nåja, ska snart återgå till jobbet, börjar ju om 10 min…
Hoppas ni får en trevlig dag!

En reaktion på “Att skapa ett nytt inlägg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *